Tårögd försöker mamman att fästa avhuggna huvudet på barnet igen. Orsaken till olyckan är alltför vanligt!

Följande berättelse är oerhört tragiskt, men minst lika viktigt - eftersom den pekar på en av de värsta misstag som vi människor gör.

Denna berättelsen är skriven av en ambulanssjukvårdare från San Diego i Kalifornien (USA). Den fruktade scenario han beskriver får alla andra jobb 


"För er som inte vet: Jag är en ambulanssjukvårdare i San Diego. Normalt sätt hade jag inte delat någonting här för allmänheten, men nu gör jag det för jag hoppas att någon av er idioter kan tänka en gång när det gäller att köra bil berusad.

För några timmar sedan kom jag till en trafikolycka där den ena bilen stod på taket, den andra i en tegelvägg. Det satt en kvinna på trottoarkanten täcka i blod, hon höll ett barn i sin famn, som blivit klyft i två delar.

Hon försökte gång på gång fästa hans avhuggna huvud vid kroppen för att göra honom hel igen. Från andra sidan vägen kom en desperat man emot mig med en livlös flicka i sina armar. Så fort jag kommit ut ur ambulansen kastade mannen bokstavligt talat den 7-åriga flickan i min famn.

Han stod bredvid och tittade på när mina kollegor pumpade in medicin efter medicin i hennes vener, satte en tub i hennes hals och sköt elchocker genom hennes kropp.  Deras bil hade demolerats av en rattfyllerist som kört mot rött ljus i över 100 kilometer i timmen.

Flickan hade kastats 10 meter ur bilrutan och pojkens huvud hade huggits av, av stötfångaren på förarens bil. Båda föräldrarna och den extremt berusade föraren gick oskadda därifrån medan barnen aldrig kommer att vakna. Jag såg en familj förintas idag.

Var inte en jävla idiot."

Det kommer aldrig något bra av rattfylleri. En sak är att skada sig själv, men man sätter alla omkring sig i fara, och det är ofta oskyldiga som drabbas.

Dela detta livsviktiga budskap så att fler människor kan se de fruktansvärda konsekvenser detta illdåd har!

Dela på Facebook