Annons

Taxen hittas dräktig och övergiven, då tittar veterinären närmre och inser det fruktansvärda

Annons

Att tjäna pengar är något som vi alla måste göra för att stödja oss själva och våra familjer. Men att tjäna pengar på kostnaden av ett djur är barbariskt. Maria är en tax. Hon var förlamad från hennes revben nedåt, men hennes ägare tvingade henne med våld att föda. Så nu var Maria förlamad och gravid.


Det är inte ovanligt att taxar har problem i ryggen och bakbenen. Men att försummas och sedan tvingas att föda är orimligt. När ägarna upptäckte att Maria skulle behöva genomföra ett kejsarsnitt som skulle kosta drygt 26.000 kronor för att förlösa sina valpar, dumpade de henne på gatan.

En räddningsorganisation i Texas kallades in, Friends of Emma, ingrep och hjälpte. De tog med henne till veterinären. Där konstaterades det att hon led av anemi på grund av ett svårt loppangrepp, och dessutom ett flertal infektioner. Den stackars taxen var också traumatiserad och livrädd för sitt eget och sina valpars liv.


Tack vare Friends Of Emma, fick denna historia ett lyckligt slut. Efter ha förlöst alla valpar, som döptes efter barnen i familjen Von Trapp, överraskade Maria med att göra det som alla trott var omöjligt.

Denna historia har en otrolig avslutning - Maria är en kämpe och en fantastisk mamma! Titta på klippet nedan:

Annons