Till en början står det ”I’m fine” på hennes tatuering. Men titta vad som händer när hon ställer sig upp..

I 2014, när Bekah Miles var 20 år gammal, fick hon diagnosen depression. Hon kämpade med sina känslor och självkänsla. Hon kände sig instängd. Hon var inte säker på hur man berättade för sina nära och köra om hennes känslor, och på grund av det, vändes hennes liv upp och ned.

Men en dag när hon deltog i en klass hörde Miles hur hennes professor pratade om hennes kamp med depression.

"I en lektion jag hade med henne, öppnade hon upp om hennes egen kamp som hon har stått inför sin egen psykiska sjukdom.

När jag hörde hennes ord fick det mig att inse att även om det kan verka som om du är den lyckligaste, mest, intelligenta, människan, har alla kamper."

Inspirerad av hennes professor, gjorde Miles en central beslut i sitt liv. Skaffade hon tatuering och skrev en Facebook-status om sin depression som sedan har spridit sig som en löpeld på sociala medier.

Om du ser Bekah Miles tatuering på låret från ena sidan står det ”I’m fine”, men om du vänder på den, och ser den från hennes håll, står det ”Save me”

Depression är en folksjukdom som är den vanligaste orsaken till sjukskrivning i västvärlden. Ändå kan det vara väldigt svårt för omgivningen att förstå hur en drabbad mår och känner sig. Så dela gärna detta!


Dela på Facebook