Tjuv bröt sitt ben i samband med att hon snodde paket, allt fångades på film!

På en övervakningskamera från en fastighet i Snohomish County, Washington, så fångades en tjuv på bild när hon fick lära sig att brott absolut inte lönar sig. 

Den stora dos av karma inträffade när en tjuv bröt sitt ben i samband med att hon snodde paket. 

I klippet nedan kan du se hur hennes uppenbara medhjälpare kommer till undsättning och hjälper henne iväg. 

Du hittar klippet här nedan:

Trotts att tjuven skadade sig rejält så kom de två brottslingarna iväg med paketen. I filmen ser man hur kvinnan kör förbi fastigheten i sin svarta bil, bara minuter efter att en kille levererat paket och ställt dem på trappan, när kvinnan får syn på paketen bestämmer hon sig för att kasta sig ur bilen och sno paketen från trappan. 

När hon springer över gården med paketen i famnen försöker hon snabbt ta sig in i bilden igen, men karman slår till, tjuven halkar nämligen på blött gräs och bryter sitt ben. 

Hennes medbrottsling som sett hur hon halkat, hoppar ur bilen, bär in henne och tar sedan också med sig paketen innan han kör iväg. 

Kvinnan som bor i fastigheten heter Lizbeth Ababneh, har sagt att det inte enbart var ett skrattretande klipp då paketen innehöll medicin till hennes sjuka man. Tydligen så var inte heller familjen Ababneh tjuvarnas ända offer den dagen, utan deras grannar blev också bestulna av samma par.

Polisen utreder nu ärendet. 

De kanske borde kolla journaler över brutna ben?


Dela på Facebook