Annons

Tjuvar bryter sig in i villa - 5 minuter senare får idioterna precis vad de förtjänar

Annons

Att drabbas av inbrott är hemskt. Känslan att någon varit där och rotat bland ens personliga saker. Att drabbas av inbrott innebär förstås en del praktiska problem och ekonomiska förluster. Men det kan även vara ett svårt slag känslomässigt.

Husägaren Damien Giard från Massachusetts, USA, fick uppleva ett inbrott för en tid sedan. Inbrotten hade ökat kraftigt i området där han bor och han ville inte bli offer igen. Han installerade en övervakningskamera som han satte innanför ytterdörren.

När tjuvarna krossade glaset när de kom in i huset, meddelade en rörelsevarning Damien Girard att hans hem hade drabbats av ett inbrott, enligt WWLP.

Hela incidenten spelades in på en säkerhetskamera Girard hade installerat efter ett tidigare rån. Videon visar att två män går in i hemmet. En av dem försöker lugna ner Girards hund genom att bjuda på godis.

Lite visste rånarna att husägaren hade larmat polisen och de var på väg till huset. Drygt 5 minuter efter att tjuvarna tagit sig in stormade poliser in samtidigt som de befann sig på övervåningen.


En av dem greps, medan den andra försökte fly genom ett fönster, enligt Daily Mail. Girard var på plats vid den tiden och sprang efter rånaren som försökte fly. Polisen fångade honom några kvarter bort.

Båda åtalades sedan för inbrott.

Polisen Kevin Kobza säger att säkerhetskameran hjälpte till att fånga inbrottstjuvarna. Han sa att många rån går ouppklarade. "Efter det här fallet tror jag att jag själv skaffar en", sa Kobza.

Kolla in videon nedan!

Annons