Tjuvarna stal Tines minnen av döde maken – tre dagar senare hittar hon en påse vid dörren

I tisdags så drabbades den 40-år gamla mamman, Tine Bjørneboe, av ett inbrott i sitt hem. Tjuvarna hade fått med sig det värsta tänkbara - 2 datorer fyllda med bilder och minnen från hennes man, Jacob Rossen, som gick bort i november 2016 på grund av cancer. 

Tine visste inte vad hon skulle ta sig till, så hon gjorde det enda hon kunde komma på - hon skrev ett vädjade till tjuvarna på Facebook

– Snälla tjuv. Om du har någon form av empati, kom då tillbaka hit och ge tillbaka sakerna du tagit från mig och mina barn. Det är minnen mina barn har av sin pappa som nyligen gick bort. Jag ber dig! 

När tjuvarna bröt sig in hos Tina och hennes familj hade de tagit hennes avlidne mans 2 datorer, en kamera samt barnens surfplattor. 

Otroligt nog, så nådde budskapet tjuvarna på något sätt och det verkar som om de drabbades utav dåligt samvete. För då Tina på fredagsmorgonen var på väg ut för att berätta sin historia i Go'Morgen Danmark så gjorde hon en upptäck som skulle göra henne lycklig. 

Hon snubblade nästan över en plastpåse som stod vid trappan - påsen innehöll alla datorer, surfplattor och även mobiler. 


– Optimismen fungerade! Samhället fungerade! Öppenheten fungerade! Att våga fråga om hjälp fungerade, skriver Tina i nästa Facebook-inlägg.

Detta ger tillbaka lite hopp om mänskligheten! Dela gärna Tines berättelse för att sprida hoppet vidare!

Dela på Facebook