Annons

Todd Hoffman från TV-programmet “Gold Rush” sjunger ''The Sound Of Silence'' och får hela Internets nackhår att resa sig

Annons

Todd Hoffman är inte bara professionell guldgruvarbetare och TV-stjärna från “Gold Rush”, utan även en amatörsångare av rang. “The Sound of Silence” är svår sång och kräver sin vokalist.

Originalet är vokalintensivt och en sann klassiker, men den här covern av Todd Hoffman är inget annat än magiskt.

Todd Hoffman föddes 1972 och bestämde sig för att tänka om runt 2008 när marknaderna kraschade. Han hade ägt sitt ett företag som hyrde ut hangarutrymme vid en landningsbana utanför Portland, Oregon, men företaget föll offer för den ekonomiska krisen. Eftersom guldvärdet ökade kraftigt på grund av att regeringen tryckte mer pengar, bestämde han sig för att bryta guld i Alaska med ett team av arbetslösa människor. Tv-programmet “Gold Rush” föddes och blev en succé.

Det är förvånande att TV-stjärnan från Discovery Channel har en så fantastisk och klar stämma som är som klippt och skuren för den här sången.

Ingen förväntade sig att Todd skulle kunna sjunga, än mindre att sjunga så pass briljant.

Todd lade upp en video av covern på sin YouTube-kanal och säger att han fortfarande inte är helt nöjd med sin version, utan känner att den kan förbättras. Även om Todd tycker att han kan göra bättre, har denna cover redan fått stor spridning på internet där den hyllas enhälligt.

Kolla själv in hans fantastiska cover nedan:

Annons