Annons

Tonåring gör lärarens liv till ett helvete – en dag dyker pappa upp i skolan och lär honom en läxa för livet

Annons

Brad Howard var precis som andra pappor. Han ville att hans som skulle göra bra ifrån sig och få bra betyg. Han hade flera gånger uppmanat sin son att vara uppmärksam i skolan och under lektionerna, men hans son ville inte lyssna. Till slut fick Brad nog. Pappan och pastorn från Texas var trött på att få klagosamtal från sonens lärare om hur han pratade och inte skötte sig under lektionerna i skolan. Han gav därför sin son, Bradley, en sista varning att sköta sig.

Brad sa till sin son att om han inte ändrade på sin stil så skulle han börja gå i skolan med honom. Den 17-årige killen måste ha trott att hans pappa skojade för han fortsatte att bete sig stökigt. Tillslut damp ett sista klagomål ner i Brads inkorg på mailen. Det var ännu en lärare som hade klagomål. Brad ville verkligen inte behöva bege sig till sonens skola men hade nu inget val och visste att han var tvungen att göra slag i sitt hot.

Morgonen därpå väckte Brads fru honom inför skoldagen. Som utlovat dök Brad upp i sonens klass. Hans sons vänner tyckte det var oerhört lustigt att se Brad i skolbänken, och Bradleys syster Molli tweetade till och med en bild av sin pappa i skolbänken. Brad var inte sen att tweeta tillbaka.

Det dröjde inte länge innan uppladdningen blivit viral. Man kan se hur Brad sitter med under lektionen i den populära videon. Talkshowen Montel Williams fick till och med höra tals om handlingen och Williams tyckte det var toppen av pappan att fullfölja sitt hot.

Användare av social media jorden över tyckte att inlägget var otroligt roligt och många hyllar Brad för att spela en sådan aktiv roll i sin sons liv. De tycker att det är fantastiskt att det finns så hängivna fäder som vill se till att deras barn gör rätt val här i livet.

Efter den händelserika dagen såg Howards familj till att sonen verkligen förstod betydelsen bakom denna läxa. Från och med du kommer Bradley att vara mindre högljudd i klassrummet, och om han skulle misslyckas med detta är hans pappa redo att återvända till skolan. Som du kan se i intervjun med Brad och Bradley står det klart att detta är en lektion som Bradley sent kommer glömma.

Jag måste säga att jag gillade denna pappas idé för att lära sin son en läxa.  

Dela gärna om du också tycker att Bradley förtjänar en stor applåd för sitt kreativa föräldraskap! 

Annons