Tonåring hör pojke gråta längst bak i bussen. Inser sanningen och beordrar busschauffören att tvärnita

Ett nytt skolår innebär att vi nervöst går igenom korridorerna för att hitta nya lektioner och träffa nya lärare. Den första dagen i skolan kan vara ganska nervöst. Till och med att ta sig till skolan kan bli problematiskt för vissa.

Att kliva på fel buss från skolan kan också orsaka stor förvirring. Det var en tuff läxa en 11-årig lärde sig på sin första skoldag.

Image result for bus in england is called wiki

När Tom O’Brien, 15, och hans två vänner, Harry Campbell och Dylan Robsonvar på väg hem från skolårets första dag hörde de snyftningar längst bak i bussen. Istället för att ignorera det stackars barnet gick de fram och frågade vad som hade hänt.

Genom sina tårar förklarade den unga pojken att han hade hoppat på fel buss. Han var helt förtvivlad och hade ingen aning om vad han skulle göra.

Tom sa åt pojken att kliva av bussen vid nästa station och ringde efter en taxi för att köra hem honom.

Men inte nog med det. Tom och hans två vänner klev också av bussen och väntade tills taxin kom. De betalade för hans taxiresa och ringde taxibolaget för att försäkra sig om han kommit hem säkert.

Taxichauffören blev så rörd att han inte ens tog betalt för resan, skriver The Independent.

Ruth Furlong, en mamma till en annan pojke som var på samma buss och hade sett vad som hänt, hyllade pojkarna på Facebook, så här skrev hon: ”Det finns verkligen en del väluppfostrade barn där ute!”

Dela artikeln för att hylla Tom, Dylan och Harry för deras vänlighet och snabba agerande!