Annons

Tonårsflicka poserar med sin hund - då vänder hunden plötsligt på huvudet och gör det oväntade

Annons

En tonårsflicka lämnades med 40 stygn efter att en fotografering med sin förtjusande hund gick fel. 

Hundar är våra bästa vänner - och även om de kanske aldrig förstår hur vi bryr oss, kan vi säkert försöka visa dem med massor av klappar och kelande.

Tyvärr, i slutet av dagen är de fortfarande djur. Och ibland, som en människa kan tappa humöret utan anledning skäl, då kan ditt husdjur bita dig. Denna tonåring fick ett stort sår när hennes hund blev trött på att posera för ett foto.

Lara Sanson - från Tucumán, Argentina - försökte få en bra bild med sin tyska schäferhund. 17-åringen kramade om hunden, som hette Kenai, och försökte få den perfekta bilden, men det gick fel på en sekund.

Plötsligt, från ingenstans, bet Kenai Laras ansikte. Det otroliga (om än skrämmande) fotot visar det ögonblicket i rörelse, när hundens käkar breddar sig vid tonåringens ansikte innan tänderna genomträngde hennes hud.

Lara berättade för lokala nyheterna La Nacion, enligt The Daily Star: "Jag vet inte om jag råkade stöta till hundens höft eller om den reagerade annorlunda på grund av att den är gammal. Kanske den skrämdes när jag kramade om den."

Efter bettet var Lara tvungen att genomgå en två timmars operation, med 40 stygn som behövs för hennes ansikte och inuti munnen på grund av skador på tandköttet. Medan hon för närvarande lider av inflammation förväntas hon göra en fullständig återhämtning.

Lara sa också att hunden inte kommer att avlivas efter attacken, eftersom hon insisterar på att det inte var avsiktligt. En lokal veterinär berättade också för nyhetstidningen att Kenai kan ha bitit tjejen på grund av dess unga ålder och sagt: "Dess smärta växer och smärta kunde ha genererat denna reaktion."

Lara publicerade bilderna på Twitter den 14 januari, och de blev virala. I skrivande stund har hennes ursprungliga tweet fått fler än 75 000 retweets och 355 000 likes.

Tonåringen publicerade också en ytterligare bild av den andra sidan av hennes ansikte, som visar den mindre (men fortfarande betydande) skada som orsakats av hundens underkäke.

Lara skrev i tweeten: 'Jag räddade mig inte heller från andra sidan.' Mer än 11 ​​000 personer har svarat på inlägget också där de erbjuder sina meddelanden om stöd och berättar liknande berättelser om deras hundar som biter dem.

Älska din hund ovillkorligt - kom bara ihåg att vara försiktig.

Vad tycker ni om detta? Bör det ha blivit någon konsekvens för hunden? Lämna en kommentar på vår Facebooksida.

Annons