Tre män överföll en 15-årig flicka - det skulle de aldrig ha gjort

En 15-årig flicka var på väg hem när de trä männen körde ikapp den cyklade flickan på en moped. De blockerade hennes väg och välte henne av cykeln och försökte börja dra av henne kläderna. 

Men det visade sig att hon var en kampsportttjej, och slog tillbaka. Med alla sina kunskaper hon har tränat i flera år i Danmark, det skriver Lokalvisen Egedal.

kam3cx

Det var vid den här busshållplatsen i Ølstykke i Danmark som de tre männen överföll den 15-åriga flickan. Flickan var på väg hem på cykel.

Först spärrade de vägen för henne, och när hon bad dem att flytta sig gick två av de tre männen av mopeden och knuffade av flicka från hennes cykel. De började dra och slita i hennes jacka och försöka få sina händer under hennes kläder. Först var hon osäker om hon de utnyttjade henne sexuellt eller ville ta reda på om hade mobil eller pengar på sig.

Men när hon insåg att överfallet var sexuellt, bestämde hon sig att slå tillbaka, skriver Lokalavisen Egedal.

Den 15-åriga flickan har tränat kampsport i många år, hon visste hur hon skulle göra. Den första gärningsmannen fick en rejäl spark i bröstet. Den får honom att falla ihop och avbryta överfallet. Den tredje mannen, som suttit kvar på mopeden medan de andra förgripit sig på flickan kliver av när han ser det eskalerar, men han får då en rejäl spark i huvudet och slås ned till marken.

[contentblock id=2 img=html.png]

Efter att hon slagit ned de tre männen klev hon tillbaka upp på cykeln och åkte hem.

Polisen efterlyser nu vittnen till händelsen, som ägde rum på söndagskvällen. De tre männen beskrivs som mörka, talande danska med brytning. Två av dem är 20-25 år och en 16 år. Alla var över 180 centimeter långa och alla tre bar dunjackor.

Henrik Duus vid polisen på Nordsjälland, säger till Lokalavisen:

– Det är upp till var och en att värdera situationen den situation de hamnar i, men i det här fallet får jag tillstå att flickan haft skinn på näsan.

Dela på Facebook