Annons

Trebarnsmamman Emma ger barnen 300 julklappar - ''De är inte bortskämda''

Annons

Trebarnsmamman Emma Tapping, 36, har väckt stor uppmärksamhet bland föräldrar världen över. Hon skämmer bort sina barn så mycket när det är dags för julklappar att en tv-kanal nu gjort en dokumentär om henne, skriver Mirror.

Brittiska Emma Tapping fick utstå mycket kritik förra året efter att hon lagt upp en bild på alla klapparna på sin Facebooksida. Det var så många så att man inte ens kunde se julgranen.

– Jag tror de fick omkring 85 presenter var förra året. I år blir det typ 96, så de har fått lite mer i år.

– Jag går lite till överdrift när det blir jul, absolut. Det är mycket presenter, massor av mat, fylla ansiktet med mat och bara slappna av, säger hon till Mirror.

Näthatet hon möttes av ledde till att hon kollapsade och fick åka till sjukhus på julafton förra året. Nu hoppas hon att årets jul ska bli lite mer fridfull, även om hon är medveten om att dokumentären kommer att ge henne samma uppmärksamhet igen. Programmet heter "Xmas Excess: Parents Splash the Cash".

– Jag har ju gått från att vara en normal mamma till att vara med i tidningar och tv. Men om du frågar mig om jag skämmer bort mina barn, så är svaret ja – till jul. Annars är de inte bortskämda. De får de saker de behöver, men vi åker inte på utlandsresor, de får inte köpa vad de vill. Allt de vill ha under året får de till jul i stället, säger Emma.

Det enda problem barnen har med alla klappar är att de inte hinner öppna dem. Dottern Ella har till exempel oöppnade klappar från ifjol kvar på rummet.

– De fick en popcornmaskinen och en bok förra året som inte använts,  men med tanke på alla presenter tycker jag inte att det är så illa, säger Emma.

På sociala medier är det många som reagerar på Emmas beteende. Många oroar sig för att barnen blir bortskämda, att det inte är sunt med en sådan köphysteri.

Emma viftar dock bort kritiken.

– Jag skulle aldrig ha gjort på något annat sätt. Jag skämmer inte bort mina barn. Självklart får de presenter, men de är inte bortskämda. Julen har alltid varit en speciell högtid för mig, och jag kommer att fortsätta. Jag bryr mig inte vad folk tycker, säger hon.

Vad tycker du? Är Emmas julklappshandel för extrem? Dela gärna med dig av din åsikt i kommentarerna!

Annons