Annons

Trebarnsmamman höll på bli våldtagen – då reagerade hunden Lola blixtsnabbt

Annons

2-åriga staffordshireterriern Lola är en riktig hjälte, fråga bara hennes matte. Kvinnan var bara 200 meter hemifrån när en man överföll henne. Mannen höll för hennes mun och skulle precis slita av henne kläderna. Det skriver Belfast Live.

titt

Det var i County Antrim på Nordirland, som trebarnsmamman var ute och gick med familjens hund Lola, när den misstänkte våldtäktsmannen gick till attack.

– Jag hörde ingenting och han bara dök upp från ingenstans. Han tog tag i mig och drog mig i håret med sådan kraft att han rev bort en stor tova hår. Det enda jag kunde tänka på var mina tre barn och att mitt liv skulle ta slut där.

– Jag kunde inte vända mig om och se honom. Men jag har inga tvivel om att han skulle våldta mig, berättade hon.

Med ena handen höll han runt kvinnans mun, sedan började han försöka ta av henne byxorna med den andra. Det var då han sa:

– Din hund kan titta på.

Då släppte kvinnan kopplet och omedelbart började Lola morra.

Sekunder senare gick Lola till attack. Hon morrade och bet sedan tag i armen och hade ingen tanke på att släppa. Då försökte mannen bli av med hunden. Så han fick släppa kvinnan. När han sedan blev fri från hunden så försvann mannen spårlöst. Det berättar Belfast Live.

Direkt efter ringde hon sin sambo som kom till hennes undsättning. Polis tillkallades och de söker nu efter en våldsman med ett tydlig signalement: Lolas tandmärken i armen.

– Jag är glad att jag hade Lola med mig. Hon är en tvåårig staffie och är hur snäll som helst i vanliga fall. Men jag tror inte jag hade klarat mig utan henne. Hon är en riktig hjälte!

Annons