Annons

Tryck på den här punkten på foten - du kommer bli förvånad över vad det verkligen gör för din kropp!

Annons

Vem vill inte att du bara ska röra en viss punkt på kroppen och bli "fri" med alla sömnproblem. Och det skulle inte skada om den här punkten också kan hjälpa ditt minne och så småningom öka din koncentration varje dag.

Denna metod kallas akupressur och är en gammal kinesisk metod som faktiskt innebär att man måste trycka några mycket specifika punkter på kroppen för att uppnå medicinska effekter - jag har faktiskt ens provat denna geniala metod själv, men många andra har sagt att metoden verkligen hjälper.

De flesta av oss vet inte ens var dessa punkter är på kroppen. Därför har jag nu ett bra tips för dig som vill prova akupressur. Det finns en punkt, den så kallade LV3 (även kallad Great Rushing Point), som hjälper många saker. Det kallas även "one-stop healing point for all problems", det skriver Healthylifestory .

Denna punkt sitter på foten, precis där benet från stortån möter benet från tån bredvid. Känn med fingret på foten så hittar du den. Tryck nu med fingret i 2 minuter. För att uppnå det bästa resultatet ska du göra det tre gånger om dagen - morgon, middag och kväll.

Att trycka på den här punkten säger även att kunna hjälpa till mot trötthet, huvudvärk och ögonproblem.

Tveka inte att testa detta, kom ihåg att följa instruktionerna - dela med dig av detta fantastiska tips med dina vänner och familj på Facebook.

Annons