Turist drog upp en svan på land för att ta en selfie.

Denna sorgliga historien ägde rum för inte så länge sedan vid Ohridsjön i Makedonien. En kvinnlig bulgarisk turist beslutade att ta en bild på sig själv och en svan. Hon fick en idiotisk idé att dra upp en svan genom att dra vingarna och tvingade upp den på land.. På bilden kan man se hur kvinnan ler och står i ställningen med det lidande djuret.

– Jag gick förbi när jag såg henne posera och ropa på sina vänner för att ta en bild. Det tog bara en sekund, sen sprang jag dit och skrek åt henne att släppa taget, säger Nake Batev till Huffington Post.

svan1

Det började med att kvinnan tvingade upp svanen på stranden genom att dra den i vingarna. Trots att svanen kämpade emot släppte hon inte taget. Och när kvinnan till slut var klar lämnade hon svanen och gick därifrån med sina vänner. Svanen låg kvar livlös på marken.

– Jag gick förbi när jag såg henne posera och kalla på sina vänner för att ta en bild. I nästa ögonblick skrek jag åt henne att släppa taget, säger ett vittne till Huffington Post.

svan2

Flera tidningar har rapporterat att svanen avled efter händelsen, men enligt Huffington Post uppger ett vittne att svanen, till slut, lyckades ta sig upp.

Säkerligen påverkad av den onaturliga stress som uppstod i samband med mötet med den ivriga turisten.

Inga djur ska behandlas på det här sättet. Dela gärna om du håller med!

Dela på Facebook