Två konstnärliga mammor kommer förvandla ditt barns teckningar till vackra smycken

Jag älskar när jag får en teckning i present av min son. När jag hittade vad dessa två konstnärliga mammor gör var jag tvungen att dela det med er.

Två konstnärliga mammor i Turkiet har kommit på ett sätt att bära runt barnens underbara skapelser hela tiden. Istället för att hänga dem på kylskåpet eller väggen kan man nu låta sina barns konstverk leva vidare och dessutom bära det med stolthet.

Priset för varje del varierar på metallen och krångligheter. Priserna varierar från 112 euro till 188 euro. Allt du behöver gör är att skicka bilden av en önskad teckning och skicka den till dem. Duon består av Yasemin Erdin Tavukçu och Özgür Karavit.

Titta på bilderna nedan:

tutkr

turk3

turk4

turk5

turk6

turk7

turk8

turk9

turk10

turk11

turk12

Dela gärna med dina vänner!

Dela på Facebook