Två pappor adopterar mammans nyfödda son. 14 år senare säger han DETTA till henne från scenen!

Ibland kan artister brista ut i tårar och verkligen få kämpa för att avsluta en låt. I andra fall kan tårarna hjälpa sångaren att sjunga ännu högre, att framkalla ett ännu starkare framträdande.

Och när vi i publiken får uppleva en sådan typ av känslostorm på scenen, brukar vi ha svårt att glömma det. Precis så är det för mig när 14-årige Campbell Walker Fields gick upp på scenen för att sjunga inför en stor publik i America’s Got Talent.

Denna talangfulla kille hade ett mål med sin sång: Att hans mamma skulle få höra honom.

Campbell adopterades nämligen när han var en bebis. Hans mamma hade redan tre barn och ville ge sitt fjärde ett bättre liv, eftersom hon inte hade pengar nog att uppfostra ett till. Hon tog därför det svåra beslutet att adoptera bort sin son.

Campbell uppfostrades av två pappor, och på grund av det blev han ofta retad i skolan. Han hanterade det dock genom vetskapen att han inte kunnat vara mer älskad av sina föräldrar.

”Eftersom jag adopterades som bebis är det helt normalt för mig att jag har två pappor,” säger Campbell i tv-intervjun.

Campbell har aldrig träffat sin mamma - han inte ens vet var hon är - men det går inte att undvika hur han känner för henne. Så fort han började sjunga jublade publiken, och det finns knappt ord för att beskriva detta uppträdande.


Dela på Facebook