Annons

Två ungdomar som kastade en hund från en klippa har identifierats

Annons

Två pojkar delade en video på sociala medier där de kastade en skräckhund ut från en klippa och ned i sjön.

Polisen i Falmouth, Cornwall, England, sa att de identifierade de två killarna. Videon och bilderna på den rädda hunden som kastades nerför klipporna publicerades torsdagen förra veckan.

Polisen tog omedelbart tag i fallet när de blev uppmärksamma om videon. De startade en undersökning med British Society for Prevention of Cruelty to Animals (RSPCA). Det skriver Daily Mail.

Raderade klippet kort efter

Filmen raderades efter en kort stund, men kopior av den gick fortfarande virala, och folk delade den snabbt för att hjälpa polisen att hitta förövarna. Fredag ​​eftermiddag, dagen efter filmen släpptes, släppte polisen ett meddelande på Twitter:

"Vi arbetar för närvarande med en lokal avdelningen för RSPCA i detta fall och vi har identifierat de involverade," stod det.

Hunden är livrädd

På videon kan man se att den enda pojken håller den skräckslagna hunden på toppen av en klippa. Den svartvita hunden är tydligt livrädd och försöker ta sig loss. Man kan höra hur pojken som håller telefonen och filmer skrattar.

Klipporna på den plats där hunden kastades i vattnet är över 30 meter höga. Vidare ser man att hunden kastas ner och simmar mot landet.

Hunden blev inte skadad

Det fanns många rykten om att hunden dog efter fallet för att den hade brutit ryggen. Men polisen dementerar det här. De skriver att hunden har undersökts av en veterinär och att den är helt oskadd.

Titta på videon här. Vi varnar för starka bilder:

Annons