Tvåbarnsmamman, Sandra, 44, skulle ta en selfie - störtade mot sin död

Läraren och tvåbarnsmamman Sandra Manuel da Costa Macedo, 44, skulle ta en selfie när hon tragiskt störtade mot sin död, skriver brittiska Metro.

Det var i veckan som den 44-åriga kvinna från Portugal, Sandra Manuel da Costa Macedo var i färd med att ta en selfie på balkong på 27:e våningen.

Byggarbetare som jobbade i närheten av bostadsområde i Panama City,  uppger att de såg henne stå lutad mot balkongens räcke med en selfiesticka i handen. De ska ha ropat till henne att kliva ner.

Sandra ska nyligen ha anlänt till Panama för att arbeta som lärare och undervisa barn.

Erick Alzate, ett vittne som bor i kvarteret, bekräftade att hennes död var en tragisk olycka. Han sa: "Jag bor här i tornet där hon föll. Hon hade tagit selfies i ett par minuter och byggarbetare på ett motsatt sida ropade till henne för att vara försiktig."

Starka vindar ska dock ha gjort att deras rop inte nådde fram. Ett kort ögonblick senare föll Sandra mot sin död. Hon lämnar efter sig två barn.


"Hon bestämde sig för att sitta på räcket för den sista selfien och det var när hon föll över kanten." 

Panamas brandtjänst publicerade en varning på sin officiella Twitter efter tragedin som sa: "Riskera inte ditt liv för en selfie. Det är viktigare att förlora en minut i livet än ditt liv på en minut."

En ny studie av All India Institute of Medical Sciences i New Delhi fann att 259 personer hade dött medan de försökte ta en selfie mellan oktober 2011 och november 2017. 

Varning, videon kan verka stötande: