Annons

Ung kvinna börjar sjunga när Tom Jones griper tag i hennes hand för Dirty Dancing-hit som får taket att lyfta

Annons

När du får möjlighet att dyka upp på en talangshow för att sjunga för domare och publik, förbereder du inte bara för att få ett intryck av kända personligheter. Du kommer i princip att sjunga för tittare över hela världen. I The Voice UK: Blind Auditions presenteras ambitiösa sångare med chansen att visa upp sin talang, få exponering och förhoppningsvis upptäckas och kopplas med inflytelserika personer från musikbranschen.

Juryn består av kändisarna will.i.am, Jennifer Hudson, Sir Tom Jones och Olly Murs. 

I en speciell episod hade sångare och skådespelerska Bethzienna Williams chansen att sjunga med en av branschens bästa. Den kända artisten Tom Jones, känd för hits "It's Not Unusual", "What's New Pussycat" och "She's a Lady", började utbytet genom att lyfta sin nyfikenhet på Bethziennas kunskap om låten "Cry to Me" av Salomon Burke.


Hon delade sedan med sig hur hon upptäckte låten från en av hennes favoritfilmer, Dirty Dancing , som fick den berömda sångaren att entusiasmera sig om låten. Efter att ha hört att Tom Jones gillade låten och hur han sjöng den över sommaren började de andra juryn uppmuntra honom att sjunga, mycket till Betziennas och publikens glädje.

Se den underbara duetten nedan.

Vilken dröm det måste ha varit för henne. Samtidigt visar Tom Jones återigen att han är en levande legend.

Dela gärna vidare till dina musikälskande vänner.

Annons