Ung mamma hånades när hon gick på stranden i bikini. Alla borde läsa hennes otroliga svar!

Den 33-åriga mamman Tanis hade bestämt sig för att åka till stranden och sola för första gången på 13 år. Att bära en bikini kan vara svårt för vilken kvinna som helst – inte minst för en fembarnsmamma – men Tanis tyckte att hon förtjänade en dag i solen. Tyvärr blev vad som kunde varit en fantastisk dag helt förstörd och Tanis lämnade stranden gråtandes den dagen.

Tanis lade efter händelsen ut denna bild med tillhörande text, och den är så otroligt bra och träffsäker att vi tycker alla borde läsa den.

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

ungmamdx

”Det här är ett öppet brev till de två killar och den tjej som bestämde sig för att skippa jobbet och istället åka till Alberta Beach för att sola, bada och dricka öl. Jag är ledsen om mitt första försök till att sola i en bikini offentligt på 13 år ‘äcklade er’. Jag är ledsen att min mage inte är smal och fast. Jag är ledsen att min mage är täckt med bristningar. Jag är INTE ledsen att min kropp har burit, livnärt, skyddat och fött FEM otroliga, friska, intelligenta och underbara barn. Jag är ledsen om min 33-åriga, 56 kilo tunga kropp förolämpade er så mycket att ni kände att ni behövde peka, skratta och låtsas sparka mig. Men ni ska veta att när jag tittade på era unga, ”perfekta” kroppar undrade jag bara, ‘vilka otroliga bedrifter har ERA kroppar åstadkommit?’ Ni ska också veta att jag höll huvudet högt och försökte spela oberörd när ni hånade mig, som om jag inte påverkades av det ni sade; men jag grät i bilen på vägen hem. Tack för att ni förstörde min dag. Det är människor som ni som gör världen till en hemsk och hatisk plats. Jag kan inte göra annat än att tycka synd om de kvinnor som en dag kommer bära era barn och bli ”äckliga” i era ögon när deras kroppar förändras under den mirakulösa processen som är en graviditet. Jag kan bara hoppas att ni en dag inser att mina ärr är något att vara stolt över, och inte något att skämmas för.”

Vi kan bara hylla Tanis för att hon vågar stå upp mot människorna som betedde sig så illa mot henne. Ingen ska någonsin behöva skämmas för sin kropp, och vi måste bli bättre på att sluta döma människor. Tycker du detta är lika viktigt som oss? Sprid då detta till dina vänner så fler får chansen att läsa Tanis otroliga brev!

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

[adsenseCodeOne]

Dela på Facebook