Annons

Unga paret köper skruttig lastbil som ingen vill ha – se nu när de öppnar dörren bara veckor senare

Annons

Den som har köpt ett hus (eller bara tittat på ett) vet att det knappast är lätt.

I dag blir fastighetspriserna högre och mer utom räckhåll för den genomsnittliga familjen. Ett brittisk par letade efter en unik lösning för sitt drömhus och hittade ett extremt kreativt och industriellt sätt att uppfylla den på.

Iona Stewart och Martin Hill älskar att resa. Enligt Bored Panda ville paret ha ett hem som skulle resa med dem, som en "stor amerikansk husbil". Vad som verkade som en dum idé som diskuterades över några drinkar var faktiskt starten till deras drömhem.

Iona och Martin hittade en lastbil som tidigare använts för brödleverans till salu på eBay. Den kostade bara £3,600 (ca 44 000 kronor). Paret bestämde sig för att köpa lastbilen och omvandla den själva.

Det skulle inte vara en lätt uppgift. Martin gjorde mycket av det fysiska arbetet, medan Iona fokuserade på inredningen. De arbetade heltid på lastbilen i fyra månader. Nu lever de sina bästa liv medan de reser runt i sitt drömhem.


Det här är lastbilen Iona och Martin köpt från eBay för att omvandla. Lastbilen kostade dem ungefär 43 000 kronor.

Arbetet som behövdes för att göra lastbilen beboelig för parets äventyr gick på £20 000 (ca 237 000 kronor)Det kan verka som ett högt pris att betala för renoveringar. Men när du tänker på att ett riktigt hus i deras Nottingham-kvarter vanligtvis kostar ca 2,5 miljoner kronor lyckades paret komma undan ganska "billigt". 

Paret delade bilder från deras fantastiska projekt på Facebook, där de har gillats och delats tusentals gånger.

Paret valde ut de perfekta sakerna som skulle tillåta dem att inkludera alla nödvändiga saker utan att ta upp för mycket utrymme.

Dörrar används för att avskilja utrymmet, vilket gör att det känns större än det är.

Vardagsrummet har en minimalistisk utseende.


Sovrummet ser ut som alla andra vanliga sovrum men har dolda förvaringar för att hjälpa paret att lagra sina saker utan att få utrymmet att se oordnad.


Varje sak i vardagsrummet är nödvändigt för komfort, nytta eller förvaring - och ibland alla tre på samma gång! Paret tänkte noga på varje föremål i lastbilen.


Därför kunde de få plats med allt de behövde, inklusive ett komplett kök med gott om förvaring.

Utsidan av lastbilen fick även en makeover. Iona och Martin flyttade nyligen in i lastbilen på heltid. De planerar att resa runt i Europa och åka snowboard medan de lever minimalistiska livsstilar och sparar pengar för vad deras nästa äventyr kan vara.


Om du också blev imponerad och tycker att fler borde få se detta häftiga ”hus”, tryck på delaknappen så att alla dina vänner kan få upptäcka det!

Annons