Våldtäktsmannen gav sig på kampsporttjej - Då slog hon ned honom 2 gånger. Vilken kvinna!

Servitrisen hade precis avslutat sitt skift på restaurangen när en man knackade på dörren och frågade om han fick låna toaletten. Då blev hon överfallen av mannen som försökte våldta henne, skriver The Mirror.

Det var en kväll han kommer sent glömma, han gav sig på fel kvinna. Servitrisen visade sig nämligen vara en kampsportexpert. Med bara två slag så golvade hon mannen enkelt på restaurangen. Hon tog ett grepp kring hans hals och varanade för honom vad som skulle ske om han inte lämnade henne ifred.

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

fg31

Han vägrade dock lyssna. Kvinnan flydde från restaurangen och då ska han ha försökt attackera henne ytterligare en gång. Det resulterade i att han än en gång slogs till marken av kvinnan.

hrc94

Händelsen fångades på övervakningskamera. En kompis till kvinnan säger:

”Hon var väldigt modig och räddades av sina kampsportkunskaper. Angriparen hade ingen aning om vad som väntade honom, vid ett tillfälle satt hon på honom på golvet med händerna runt hans hals.”

Mannen kunde gripas två veckor senare med hjälp av bilderna från övervakningskamerorna. Han kommer nu att åtalas för försök till våldtäkt.

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

Dela på Facebook