Valpen är ledsen på djurhemmet, tills hon återförenas med brandmannen som räddade hennes liv

Valpen Chunkie var så glad över att återförenas med brandmannen Mike Thawley från Sacramento, Kalifornien. Mike hade nyligen hittat den stackars, sjuka valpen bunden mitt i regnet. Men det var ingen i närheten som verkade bry sig om henne. Efter att en bra stund hållit utkik efter en ägare, bestämde sig brandmannen för att agera.

Mike tog henne till brandstationen. Där fick hon tvättas och bli omhändertagen. Efter att hon blivit rejält omhändertagen tog Mike henne till ett djurhem. Personalen gav den vård hon behövde.

Chunkie var så glad att räddas från gatan, och hon hade bildat ett stark band med Mike att hon redan saknade honom när han lämnade henne på djurhemmet.

Men följande dag så återvände Mike för att besöka sin tacksamma nya vän. Återföreningen är helt otroligt.. Nu pratar han med sin familj om att få ta hand om Chunkie!

Denna video är ett ytterligare bevis på att pitbulls inte behöver växa upp och bli våldsamma eller aggressiva. Vänligen dela denna fantastiska ögonblick med dina vänner på Facebook!


Dela på Facebook