Vandrare hitta en döende pitbull på berget, när hon såg den fruktansvärda sanningen..

Början av denna historia är otroligt, men hur det slutar är absolut hjärtevärmande.

En kvinna vid namn Andi Davis var ute på vandring längs en avlägsen bergsstig när hon såg en skadad pitbull som låg bland klipporna. Till en början var hon orolig för att närma sig den lilla valpen. Men när han lyfte huvudet när hon sträckte fram sin vattenflaska, satte Davis sin oro åt sidan, gav honom en vattnet och sedan lyfte hon upp hunden i famnen. Andi visste att hon var tvungen att göra något.

Andi gav hunden vatten, och lyfte hans 23-kilo tunga kropp. Den lilla kvinnan tillbringande minst en timme innan hon äntligen nådde början på vandringsleden där hennes make och dotter väntade på henne. De körde omedelbart hunden till veterinären. Där fick hon veta att hundens ben inte var brutet; pitbullen hade blivit skjuten i nacken!

Efter att ha fått behandling beslutade Davis familjen att behålla hunden och gav honom namnet Elijah. Elijah är nu glad och har ett bra hem med en familj som verkligen bryr sig om honom.

Vi läser ofta historier om hundar och hur de har riskerat sin egen säkerhet bara för att rädda människor som de älskar. Jag tror att det är bara rättvist att vi ger dessa fyrbenta varelser en andra chans i livet när de är i nöd.

Titta på videon nedan och dela gärna denna upprörande berättelsen med dina vänner! 


Dela på Facebook