Annons

Vänlig jätte på 60 kg kliver in i sitt nya hem för första gången: Titta nu när den vänder sig om

Annons

Kan du göra annat än älska hundar? Nej, absolut inte! Därför är det skär det i hjärtat att läsa om hundar som inte har fått kärleken och säkerheten i livet de förtjänar.

De är beroende av att ha bra ägare som kan ta hand om dem och ge dem den kärlek de förtjänar. Men inte alla hundar är lika lyckliga, vilket också var fallet för 2-åriga och 60 kilo tunga Cosmo. Men idag har han lyckligtvis mycket bättre efter att ha fått hem med en kärleksfull familj.

St. Bernardshunden hunden levde på ett djurhem i Auburn, Nebraska i USA när Jayne plötsligt såg en bild av honom på djurhemmets hemsida. Det var kärlek vid första anblicken för Jayne, som kände en djup uppmaning att ge den stora hunden en bra familj och mycket kärlek.

Jayne besökte familjens nya medlem i djurhemmet och det var tydligt att Cosmo var en vänlig vovve när han omedelbart rullade runt och lät henne klappa honom på magen.

Så kom plötsligt den där dagen då Cosmo skulle få ett nytt hem och videon nedan visar det ögonblick då han först kliver in genom dörren för att träffa sin nya familj - och det är verkligen hjärtevärmande att se både hunden och familjens reaktion på den nya medlemmen!

Märk väl också när Cosmo för första gången i sitt liv får se trappor, bara en sån sak!

Kolla in videoklippet nedan och dela det med dina vänner om du också blev glad på den vänliga jätten!

Annons