Vanställd man med ärr säger hej till 5-åring: Hennes svar rör nu miljoner till tårar

Efter att ha tjänstgjort i armén under 13 dedikerade år förändrades Simon Browns liv på ett ögonblick. Under 2006 var Simon på räddningsuppdrag och hade just framgångsrikt räddat sex av hans kollegor när deras fordon plötsligt gick sönder. När gruppen försökte fly blev Simon träffad av en prickskytt i ansiktet. Han överlevde mirakulöst men lämnades delvis blind. Han lämnade armén och genomgick minst 25 operationer. Hans kindben och näsa rekonstruerades, hans käke blev bruten och omformad och han var försedd med ett protetiskt öga.

Simons nyfunna ansikte fick hans självförtroende att sjunka i botten. 

Under tiden växte en femårig tjej med namnet Temperance Pattinson, eller Tempy, upp med fascination för dem som kämpade för andra.  Hon började volontärarbete för att hjälpa veteraner sedan tre års åldern! 

Även fast Tempy var så ung, så började hon arbeta för att samla in pengar för att hjälpa dem, och för att så småningom kunna uppfylla sin dröm att träffa en soldat.


Enter Help for Heros är en organisation som stödjer dem som i sitt arbete blivit skadade, sjuka eller fått någon form av funktionsnedsättning. De förde samman Tempy och Simon.

Det måste ha varit svårt för Simon att förbereda sig på den reaktion han skulle få när 5-åringen skulle se se hans ärrade ansikte och konstiga öga, men det visade sig snart att han inte skulle ha någonting att oroa sig för.

Deras speciella möte har spridit sig som en löpeld på internet, på bara några dagar hade videon fått tiotusentals delningar.

Ta en titt nedan så kommer du också förstå varför!


Dela på Facebook