Vårdaren dansar med den äldre kvinnan. Tusentals kilometer bort ser en man videon, och 2 familjer återförenas.

Denna fina ögonblick mellan en äldre kvinna och en anställd på sitt äldreboende har spridit sig över hela världen och setts av flera hundratusentals människor. 80 år gamla Pat var ganska deprimerad en eftermiddag. Hon hade helt enkelt en dålig dag, och inga planer för resten av dagen. Men 28-åriga Lee Holdroyd, som arbetar på ett äldreboende, hade lyckligtvis ett ess i rockärmen.

Han visste att Pat alltid hade älskat musik, så han skruvade på den berömda låten "Daydream Believer" och uppmanade henne att dansa. Bara ögonblick senare, kan man se att stämningen är helt annorlunda.

Men historien slutar inte där. Tusentals kilometer bort från äldreboendet ser Pats bror, Ron, videon. De två har inte sett varandra i nästan 70 år, då Ron flyttade till Kanada under andra världskriget. Nu har de två syskonen med hjälp av sina barn tagit kontakt igen.

Vårdaren i videon, Lee, har även saker och ting förändrats för honom - efter ett gräl med sin bror John, har han inte haft någon kontakt med honom i flera år. Men efter hans bror såg videon, skickade han ett meddelande till Lee där det stod "Jag är stolt över dig!". Nu har de också tagit kontakt igen, och kommer att träffas igen för första gången på flera år.

Det är fantastisk vad den här videon nedan gjorde! 


Dela på Facebook