Varför de snällaste människorna drabbas hårdast av livet

De väljer att överleva.

Livet testar människor varje dag.

Några kämpar för att försörja sig, andra måste kämpa efter bråk i förhållanden eller familjen.

Oavsett, alla har utmaningar.

Trots det, framgår det att de personer som överlever kris, är starkare, mer vänliga empatisk ut på den andra sidan.

Det menar åtminstone Jessia Wendroff från Elite Daily, som kommer med följande förklaring till varför de snällaste människorna är ofta de som har drabbats hårdast av livet.

De vill inte att andra ska såras på samma sätt de har blivit sårade 

Kanske blev de retade i skolan på grund av sin vikt, deras öron eller andra saker. Vänlighet uppstår ofta när man har träffat det motsatta.

Istället för att vara elak mot andra bryter de snälla personerna den onda cirkeln. De ger komplimanger och uppmuntrar andra. De förstår att folk är olika.

De önskar uppriktigt att andra ska ha förtroende och mod att vara vad de vill vara. De har redan visat sig vara sårade. De vill inte att andra ska såras också.

De har lärt sig via den hårda vägen att kriser ger möjlighet att växa och lära sig.

Över tiden har dessa människor lärt sig att vara positiva. Kanske för att de insåg att de små sakerna som ibland drar en humör ner, kan vara språngbräda till framgång.

Kanske har de haft en alkoholiserad bror som har lärt dem empati och tålmodighet att itu med att tillfriskna från ett beroende. De har från tidigt ålder lärt sig hur man handskas med människor i smärta.

De väljer att överleva och hjälpa andra att hålla sig flytande

Gradvis har de lärt sig att hantera nästan alla situationer i livet. De kan överleva det mesta, eftersom de redan har gjort det.

Deras ärr är ett bevis på att de kan överleva de djupaste såren.

Men människor som har lidit håller utkik efter dem som kan gå igenom liknande kamper. De hejar på sina vänner. De blir den hjälpande hand de skulle velat ha, var där för dem.

[contentblock id=6 img=gcb.png]

Dela på Facebook