Varje dag sitter hunden på en övergiven veranda. Tills en främling tar en bild som förändrar allt!

Hunden Blossoms liv var en gång en fullständigt mardröm. Denna stackars hund hittades på verandan av ett övergivet hus. Flera personer försökte fånga henne, men till ingen nytta. Eftersom hon var så fruktansvärt försummade, var Blossom livrädd för all mänsklig kontakt.

En dag postade en kvinna som heter Erika en bild på en förkrossad hund på nätet. Erika hade flera gånger varit och lämnat mat och vatten till den ensamma hunden. När organisationen WOOF Pet Rescue of Woodward såg bilden åkte de genast dit och förde Blossom i säkerhet. Hunden som var livrädd för mänsklig kontakt i början gjorde snabbt stora framsteg.

24 timmar efter hon fångats in lät hon nämligen personalen på djurhemmet bada henne och de tror att det var Blossoms första bad någonsin! Denna härliga stund fångades dessutom på film, som ni kan se längre ned.

Vänta tills du ser vad som hände med Blossom mindre än en månad efter att videon laddades upp på webben..

I juni 2015 var detta liv Blossom. Ensam, livrädd och levde på verandan till ett övergivet

os

En kvinna vid namn Erika hade flera gånger varit och lämnat mat och vatten till den ensamma hunden Blossom. Men vovven vägrade lämna sin veranda oavsett vad vänliga, förbipasserande människor försökte med.

Erika tog däremot ett foto av den ensamma hunden och delade den på nätet. Då klev WOOR Pet Rescue i Oklahoma in och förde till slut Blossom till en säker plats.

os2

Ett dygn efter att hunden hade blivit räddad tillät hon dem att bada henne – för första gången i hela hennes liv.

os3

Knappt en månad efter att hunden fick lämna verandan kom nästa goda nyhet. Sarah och Gary, ett par som också försökt hjälpa Blossom tidigare, bestämde sig för att adoptera henne!

os4

Efter några besök hos veterinären rapporterades den kärleksfulla hunden fullt frisk och kunde flytta till sitt permanenta hem.

os5

Här kan du se när Blossom får ta sitt första bad:


Dela på Facebook