Varje dag står denna svultna hästen ensam. Sen kommer ett par och gör detta..

Flera år sedan hittade Joey en svältande häst på toppen av ett berg. Någon hade släpat sin häst uppe i en trailer och lämnade den att dö. Han hade varken mat eller vatten. Han kunde knappt gå. Joey och hans flickvän, Coco, visste att de var tvungna att göra något.

"Detta är historien om Bones", skriver Joey på YouTube. Att bära honom nerför berget till säkerhet var ingen lätt uppgift. Det var för farligt att ta en häst släpvagn upp och ner från berg, så Joey var tvungen att gå med hästen i flera kilometer. När Bones var för trött för att fortsätta att gjorde Coco allt i sin makt för att få honom att fortsätta.

Coco tog Bones till värme och älskade honom av hela sitt hjärta. Vänta bara tills du ser hästen tre veckor efter att han räddades från berget. Bones matades, badade och fick den vård han behövde, som han aldrig fått tidigare. Ben var en glad häst. Men två och ett halvt år senare var de inre skadorna för mycket och Bones gick bort. Men han var inte ensam. Han var omgiven av sin familj. Han begravdes i sitt hem.

Det kunde lätt ha varit ett tragiskt slut, men Bones tillbringade sina sista år på jorden älskad och togs hand om.


Dela på Facebook