Annons

Världens läskigaste spökhus ger dig 194 000 kr om du klarar hela – men ingen har någonsin lyckats

Annons

Ett amerikanskt spökhus är så läskigt att ägarna tvingar sina besökare att skriva under ett 40-sidor långt dokument för att inte bli stämda - och man ska kunna visa upp ett godkännande från en läkare, skriver Fox News. 

Om du är modig nog att ta dig igenom hela besöket utan att skrika ut ditt förbestämda ”säkerhetsordet”, som avslutar allt, kommer du att tilldelas 20 000 dollar, motsvarande 194 000 kronor.

Spökhuset McKamey Manor är så otäckt att ingen någonsin har slutfört skräckupplevelsen, trots det imponerande priset som erbjuds.

Russ McKamey, som äger den läskiga attraktionen, har lanserat en ny show Desolation, som han säger att han är mest "extrem" hittills – som ger en hint om vad som väntar på insidan.


Genomförs flera kontroller

Russ talade till WGNTV: "Ingen har ens kommit fram till startklockan med den här nya showen.

"Det blir mycket svårare att klara av på grund av det mentala spelet"

Entréavgiften är en påse med hundmat för en av Russ fem hundar, men om du tycker om utmaningen finns det en hel mängd villkor du måste uppfylla.


Till att börja med måste du vara minst 21 - om du är 18 till 20, behöver du föräldrarnas tillstånd. Du ska dessutom kunna visa upp ett godkännande från en läkare som slår fast att du mår bra både fysiskt och psykiskt.

Det finns ett drogtest för att kontrollera att du inte är påverkad.

De som passerar dessa krav måste dessutom ha kollat igenom en film som heter And There Were None, som är en 2 timmar lång ihopklippt video av tidigare utmanare som inte klarat av att slutföra spökhusupplevelsen.

Spenderat över 9 miljoner kronor

Russ säger att han har spenderat mer än en miljon dollar (9,6 miljoner kr) på att få till det hela precis som han vill ha det.

Russ säger att han hämtar sin inspiration från skräckfilmer och lägger till: "Jag är en väldigt rak snygg konservativ kille, men här driver jag det här galna spökhus som folk tror är tortyrfabrik, fetischfabrik.

"Alla dessa saker som det inte är, men människor tror att det är baserat på filmerna som jag har gjort."


Kolla nu själv in det nya klippet här nedanför!

Känner du någon som borde anta utmaningen? Tagga då den våghalsiga kompisen på Facebook, eller dela vidare den här nyheten till dina vänner! 

Annons