Varulven stod vid sidan av vägen i månader tills en främling närmar sig och ser det otänkbara

Flera månader var ett konstigt djur bredvid vägen i kalifornien. Djuret var utsvultet och tappade hår. 

Dessutom var huden på djuret torr och svansen bruten. På grund av sitt skräckinjagande utseende började folk kalla djuret varulven.

werewolf

På grund av att djuret såg så skrämmande ut tog det tid innan någon vågade närma sig honom. Hjälpen kom när en förbipasserande tog en bild och la ut den på Facebook. Megan Bowe såg bilden och bestämde sig för att hjälpa till. Bowe berättar att hon var redo att gråta när hon såg hur illa djuret var. Han var verkligen nära slutet. 

Räddningen

Hon insåg att den så kallade "varulven" igentligen bara var en sjuk och försummad schäfer blandras och bestämde sig för att köra honom till en vetrinär direkt. Till hennes förvåning så strävade inte hunden emot utan verkande nästan lättad att äntligen få hjälp. 

Hos veterinären fick Megan veta att King (namnet hon gav till hunden) led av flera sjukdomar och skador. King hade brutit sin svans och sitt bäcken. Hon fick också veta att trots att han såg ut att vara mycket äldre så var King ett år.

shepard

Megan berättar att vetrinären tror att King blivit påkörd för månader sen. Vetrinären berättar vidare att skadan redan börjat läka fel och att han med ett så skadat bäcken inte kan röra sig långa sträckor och därför inte kan hitta mat på egen hand. Eftersom han inte kan hitta mat på egen hand var han extremt smal och uttorkad. 

Shepard mix

En chans att återhämta sig

Megan tog hem honom och gjorde en karantänzon i sitt garage så att inte hennes andra djur skulle bli smittade av Kings sjukdomar.

King var tvungen att gå upp i vikt innan han kunde operera hans svans och bäcken. 

Megan gav honom små protioner mat som hon gjorde större ju starkare King blev. 

Bild 3

Efter en månad började hans tillstånd förbättas och blev äntligen redo för operation av hans svans och bäcken.

Operationen var lyckad. 

Bild 4

King går nu dagliga promenader för att stärka sina ben och väntar tålmodigt på att få ta bort sina stygn. 

När king har återhämtat sig fullt kommer han vara möjlig att adoptera. Förhoppningsvis kommer han snart ha ett bra hem och familj som han förtjänar. 

Bild 5

Snälla dela denna historia med era vänner och familj.