Annons

Veganinfluencer gör tusentals fans vansinniga efter att ha gått på en ''kött-diet''

Annons

En veganinfluencer har chockat och gjort många av sina fans arga efter att ha avslöjat att hon gick på en "köttätande-diet" i 30 dagar.

Alyse Parker förklarade på sin YouTube-kanal att hon hade struntat i sin kött- och mejerifri livsstil och bara ätit kött och animaliska produkter under en månad.

Hon sa: "Att vara vegan i nästan fem år, vet jag hur det är att förlora mig själv i identiteten till en dietkultur och förlora sann öppenhet."

Men förändringen har gjort hennes hundratusentals fans arga på Instagram och YouTube, med många som rasar mot henne för att hon ätit kött.

Men Alyse skrev på Instagram att hon ville prova dieten för att hon var nyfiken.

Hon fortsatte: "Jag tror på att uppleva saker från första hand och få en verklig känsla för vad någonting handlar om innan jag tar en personlig åsikt om det.

"Den köttätande dieten kom först i mitt medvetande när en nära vän delade med mig alla de fördelar som han upplevde genom att äta på detta sätt. ⁣

"Från att jag var vegan i 4,5 år var jag väldigt resistent mot konceptet att äta ENDAST animaliska livsmedel (även kött, skaldjur och ägg).

"Men konstigt nog började jag höra historia efter historia från mina veganvänner som testat köttdieten och upplevde fantastiska hälsotransformationer.⁣


"Jag var så förvirrad. "

Alyse medgav att hon sedan hon bytte till kött kände hon sig ”mer mentalt stark, fokuserad, hälsosam och frisk” än på mer än fyra år hon har varit vegan. Influencern tillade att upplevelsen har varit svår eftersom den har förstört hennes identitet, som byggdes på idén att inte äta kött eller mejeri.

Hon sa: "Jag visste att jag behövde fatta beslut baserat på vad som var i bästa intresse för min hälsa."

Det senaste året i mitt liv har varit en resa att komma ihåg vem jag är separat från vad jag äter.

I hopp om att utmana andra att gå ur sitt nuvarande perspektiv, dokumenterade jag min senaste utmaning att bara äta kött i 30 dagar."


Det hela blev inte direkt väl mottaget hos Alyses ilskna veganföljare.

”Att äta kött är inget man bara testar igen. Det är att döda djur för mat. Det är att döda naturen. Det finns inget hälsosamt i det”, menar en person.

”Vidrigt. Djuret ville leva vidare. Du borde skämmas för att göra så här mot veganismen”, tycker en annan.

Vad tänker du om det här? Dela nu vidare artikeln för att berätta vad du tycker om saken!

Annons