Övergiven ponny saknar sin mamma - räddarnas lösning är otroligt genial!

Djurskötarna från Dartmoor National Park blev chockade när de hittade en nyfödd ponny som hade kollapsat och led av svår uttorkning. Den stackars ponnyns mamma var helt försvunnen. Räddningsarbetarna handlade snabbt och tog med den lilla ponnyn till deras djurhem i Devon, England, där de vårdade honom tillbaka till sin hälsa och gav honom den antibiotika han behövde. De gav den söta ponnyn namnet Breeze.

En vecka senare hade Breeze hälsa förbättras lite men han var fortfarande mycket deprimerad. För att göra honom lite lyckligare gav hans räddare honom en jumbo nallebjörn. Till deras förvåning blev Breeze snabbt väldigt fäst vid hans nya nalle och det var som om han såg nallebjörnen som sin nya mamma. 

En månad senare, då skötarna gjorde en uppföljningsvideo på Breeze, så kan man se att han mår mycket bättre. Han var mer aktiv och han sprang runt på fältet och busade med de andra fölen. 

Lilla Breeze hade några otroligt svåra första dagar i livet men tack vare hjälp av dessa speciella räddningsarbetare och en jumbo nallebjörn blev han tillslut lycklig. Kolla in bedårande Breeze och hans nalle i videon nedan.


Vänligen DELA detta med alla du känner på Facebook!


Dela på Facebook