Annons

Veterinären räddar dräktig gatuhund och hennes 12 valpar från avlivning i sista ögonblick

Annons

Ingenting kan få hjärtat att smälta som en söt hund. Lägg till 12 valpar och ditt hjärta kan inte undgå att känna kärlek. Det här är berättelsen om en dräktig hund och hennes ofödda valpar som räddades från ett mycket dyster öde av en generös veterinär.

En familjeaffär


Gracie är en ung hund som bodde ett tag i ett djurhem efter att ha hittats på gatan. Eftersom Gracie hade en skada på ett öga och dessutom väntade valpar var det ingen som ville adoptera henne. Men Matt tog sig an hunden och gav henne den vård hon förtjänade.

Veterinären Matt tog hunden och tog hand om henne när födde. Hans fru och barn hjälpte också till med matning, skötsel och lek med sina roliga, fluffiga gäster.


Efter sex veckor adopterades Gracie och en av hennes döttrar av en lokal familj. Gracies andra fyra döttrar och alla sju söner adopterades av andra familjer.

Ta gärna en titt på klippet nedan för att se hur valparna utvecklats under de senaste veckorna närmaste veckorna. Och glöm inte att DELA denna söta familj med dina vänner!

Annons