Veterinären slår larm: Djuren dör rädda och ensamma - på grund av ägarna

En av de mest hjärtskärande ögonblicken i någon djurägares liv är när deras älskade djur går bort.

Att ta ditt husdjur till vetrinären för att avlivas kan vara så svårt att möta att vissa ägare väljer att vänta utanför rummet medan det händer. Men enligt en viral post är det bättre att trösta ditt djur rätt till slutet, oavsett hur svårt det är för dig.

Hund på veterinärerna

Twitter-användaren, Jessi Dietrich (@jessi_dietrich), fick reda på den hjärtskärande sanningen om husdjurens sista ögonblick efter att ha frågat sin veterinären. Hon skrev:

"Jag frågade min veterinär om vad det jobbigaste med hans jobb var och han sa när han måste avliva ett djur ville majoriteten av alla djurägare inte vara med i rummet. Så ofta spenderar djuren sin sista stund i livet med att panikslaget titta runt i rummet efter sina ägare, som är spårlöst försvunna."

Jessis inlägg träffade många rakt i hjärtat, och många valde att dela med sig av sin egna ögonblick när de tvingats låta sina bästa vänner somna in.

”Jag och familjen var tvungna att avliva min vän i maj. Jag stannade hos honom när det var dags och även om det krossade mitt hjärta och var hemskt, så är jag glad att jag var där och kunde ge honom kärlek”, skrev en användare.

Visa bild på Twitter

”Alla mina tre söner, min fru och jag satt i vardagsrummet med vår kille Luke. Det var den tuffaste dagen. Jag hoppas att han fortfarande vakar över oss”, skrev en annan hundägare.

Det är tillräckligt för att krossa hjärtat på vem som helst, och kan vara värt att alla djurägare kommer ihåg.

Dela den här artikeln om du kommer att stanna vid djurens sida till sista andetaget!

Dela på Facebook