Veterinären tar upp nålen för att avliva hunden – då tittar chefen på tassarna och skriker: ''STOPP!''

Den här historien handlar om en liten hund som heter Starfish. Dagen som egentligen skulle bli slutet för den lilla valpen förändrade allt. Det var beslutat att hunden skulle avlivas och veterinären står med sprutan i handen för att avliva hunden.

Valpen hittades i en låda på gatan och var egentligen dödsdömd. Då kommer chefen plötsligt springandes in och stoppar, står det på The Dodo. De skulle ändra beslutet, så det var början på det lilla hundens nya liv.

När de hittade Starfish i en låda var benen helt utsträckta. Veterinären som undersökte henne konstaterade att Starfish var helt nedbruten. Hon föddes med en dödsdom, det sällsynta syndromet "Swimmer Puppy Syndrome".

Veterinären hade nålen i handen och tårar i ögonen, redo att ge henne injektionen som skulle låta henne sova för alltid. Men då klev föreståndaren in i rummet: ”Vänta, vi kommer att be om ett andra utlåtande”, säger Leigh Anne Gray till The Dodo.

Denna typ av syndrom som Starfish föddes med gör att den rör sig som en simmare. Precis som en simmare som tar långa simmtag.

sindrome de nadador

Även om den här hunden hade en tuff start i livet var det någon som tyckte att Starfish förtjänade ett tryggt och kärleksfullt hem: en familj.

Det var familjen Leigh Anne Gray som ville ta hem henne. De bodde i San Francisco.

familia con perro

”Vi blev förälskade i den lilla hunden. Hon lärde oss något vi aldrig hade sett förut”, säger hennes matte Leigh Anne Gray och fortsätter:

”När jag såg Starfish, blev jag fäst vid henne omedelbart. Jag kunde inte bära upp henne som med andra hundar, jag var tvungen att hålla henne på sidan. Hon var platt som en pannkaka, men jag bara tog henne och ville inte släppa henne.”

pastor alemán

De blev kära i den söta lilla hunden. De följde alla råd från veterinären och tränade upp hunden med tiden. Lilla Starfish blev en hälsosam hund, som kunde leva ett gott och långt hundliv.

”Det vi behövde göra var att resa upp henne på tassarna. Och så fort vi fick ut henne till gräset, och hon hade något att hålla fast vid så bara… började hon följa efter oss överallt”, säger Leigh Anne.

pastor alemán

”Starfish vet inte vad som är fel med henne. Hon bara reser sig upp och försöker igen. Och hon blir bättre, lite grann, för varje dag som går”, säger hennes lyckliga matte.

perro y niño

Starfish var så beslutsam, och vägrade ge upp, så familjen visste att hon skulle göra framsteg. Efter två månader kunde hon gå, och snart började hon springa över gräsmattan. Det var en obeskrivlig glädje för familjen!

”Hennes beslutsamhet, hennes glädje för livet, var något som saknades för mig. Och jag är så glad att hon kom in i våra liv”, säger matte Leigh Anne.

Dela gärna den vackra historien om inspiration och kärlek vidare med alla dina vänner!


Dela på Facebook