Vi alla har det i huset - och det är skrämmande vad det kan göra med barn! Nu vill mamman varna alla!

Det finns så mycket skrämmande saker där ute som vi inte vet om. Och det här fallet påminner oss om att vi verkligen behöver vara försiktiga om vad vi har i huset.

Inte minst vad vi har tillgänglig för våra småbarn, det är inte allt de borde få tag i.

Detta hände med en familj från USA, mamman heter Courtney N Davis, och hon upplevde allas mardröm den 29 september 2017. Det hände något fruktansvärt med hennes 19 månader gammal bebis mun. Detta förändrade deras liv för alltid. Nu varnar hon alla för att göra samma misstag.

Hon valde att dela detta på Facebook, för att varna alla unga småbarnsföräldrar mot detta. Det finns många människor som inte vet om farorna med alla dessa mobilladdare.

Hon vände sig i några sekunder och plötsligt såg hon att hennes lilla dotter hade laddaren i munnen. Hon såg omedelbart att hennes dotter fick smärtor i munnen då hon hade den i munnen, den var också ansluten till ett vägguttaget. Hon tog ut laddaren ur munnen och såg att hennes dotter hade fått en lättare elchock.


Den chockade mamman körde ettåringen direkt till sjukhuset för att kontrollera sin dotters mun. Läkaren konstatera ganska snabbt att detta var en elektrisk brännskada. Det enda hon gjorde var att slicka det i några sekunder, så hände detta.

Så här såg hon ut dagen det skedde: 


Hon är nu väldigt försiktig med att laddaren är långt ifrån den 19 månader gamla flickan. Detta måste alla tänka på, att detta tog bara några sekunder. När skadan hade inträffat såg det inte så farligt ut. Men på dagen blev det ännu värre.

– Jag laddar alltid mobilen utom räckhåll för Gabby, men just den dagen hade jag haft mycket att göra och hade glömt bort den, skriver mamman i sitt inlägg.

– Tack och lov känner hon inte av det och hon beter sig som att såret inte ens finns.

Courtney ännu ett inlägg på sin Facebook för att uppdatera de oroliga läsare som har engagerat sig i dotterns hälsa.

– Gabby träffade läkaren i dag och trots att det ser mycket bättre ut nu så fick vi en remiss till en plastikkirurg som ska titta närmare på detta.

Mamman vill varna alla föräldrar mot att göra samma misstag. 

Hon säger att hennes dotter hade tur, det blev bara en brännskada. Dottern mår bättre och såret är påväg att läka. Läkarna säger att läpparna och munnen blir helt bra igen. Men hon säger att det inte är säkert att nästa barn som gör detsamma kommer ha lika tur som hennes dotter.

Dela med med alla du känner, så får alla med sig mammans viktiga budskap. 

Dela på Facebook