Zayn Malik lämnar One Direction efter fem år - vill leva ett vanligt liv

En sorgens dag för alla One Direction-fans.

Nu är det klart att Zayn Malik lämnar pojkbandet, uppger bandet på sin Facebooksida.

”Efter fem år känner jag att det nu är rätt tid för mig att lämna bandet”, säger Zayn Malik.

X-factor-one-direction-2013

Efter 5 år tillsammans så lämnar Zayn Malik One Direction. Niall, Harry, Liam och Louis ska försätta med ett band med de 4 och ser framemot alla koncerner och deras världsturné och deras kommande femte album som kommer släppas i år.

Zayn säger "Mitt liv med One Direction har varit mer än vad jag någonsin skulle tänka mig. Men efter 5 år så känner jag att det är rätt tid att lämna bandet för gott. Jag vill gärna be om ursäkt till alla mina fans som jag har svikit, men jag måste verkligen följa mitt hjärta. Jag lämnar bandet för att jag vill vara en normal 22 åring som kan ta det lugnt och ha lite privat tid med vänner och familj utan så mycket uppmärksamhet. Jag vet att jag har fyra vänner för alltid Louis, Liam, Harry och Niall. Jag vet att de kommer att försätta vara det bästa bandet i hela världen"

One Direction säger: "Vi är såklart väldig ledsna över att Zayn ska lämna oss men vi förstår och accepterar hans val. De senaste fem åren har varit helt fantastiska, vi har gått igenom mycket tillsammans så vi kommer alltid att vara vänner. Vi fyra kommer nu att försätta med bandet. Vi ser fram emot att spela in vår nya album och träffa alla fans när vi har vår världsturné."

Kommer du klara dig?

Dela på Facebook