Annons

Dold kamera fångade brevbäraren göra detta med den ''farliga'' hunden. Nu sprids klippet som en löpeld på nätet

Annons

Kyza är en nio månader gammal schäfer. Hans ägare, Michael, sa att Kyza alltid stämplas som en farlig hund man inte ska gå till. Även om han nästan aldrig skäller, tror Michael han blir dömd på förhand på grund av ras och storlek.

Nyligen lät han Kyza springa runt i trädgården i sitt hem i Nya Zeeland - och han såg till att filma på mobilen när brevbäraren, Steve, kom cyklande förbi. Det beror på att varje dag, även om Michael har post eller inte, kommer den här brevbäraren och stannar för att se Kyza.

Om det är regn eller solsken spelar ingen roll för Steve - han måste stanna vid Michaels hus, hoppa av cyklen och klappa hunden. Kyza, som du är på väg att se, njuter verkligen av dessa stunder med Steve och bevisar att han inte är lika skrämmande som folk i hans granskap tror.

Den söta ögonblicket med den godhjärtade mannen och en missförstådd hund sprider sig nu snabbt på  nätet. Michael skriver på Facebook: "Den här killen anstränger sig alltid och kliver av cykeln för att ge honom en kram och en klapp. Jag är inte säker på vem jag ska tagga på Facebook för att han ska se det här! Men tack mannen, fortsätt med det fina arbetet och du har definitivt en kompis som väntar här på dig!”

Annons