Folkmassa samlas för att höra tonåringens oförglömliga Elvis klassiker, men en främling har andra planer - ViralKing.se

Folkmassa samlas för att höra tonåringens oförglömliga Elvis klassiker, men en främling har andra planer

Har du någonsin haft den känslan som säger att du ska fortsätta att jaga din drömmar? Tja, för Natasha Cook Jenkins i Glasgow, Skottland, att upptäcktas som en sångare var en av de drömmar som bara blev sanna i filmer.

Men när du älskar något är det svårt att skaka av beslutet att hålla fast vid det oavsett hur svårt det går. För Natasha innebar detta att packa upp instrumenten i Glasgows centrum och sjunga dag och natt, även om ingen lyssnade.


På denna specifika dag gick Natasha tills Glawsgows centrum för att sjunga som hon alltid gör, och började med låten "Streets of London" av Ralph McTell. När hon var färdig närmade sig en man från folkmassan för att skaka hennes hand. Det här sa Natasha till STV News:

"När jag var klar kom han och skakade min hand och sa att jag producerade den sången 1971 och det är den bästa tolkningen jag hört. Jag blev helt paff."


Den mannen var självklart ingen annan än Tony Visconti, den 73-årige musikproducenten som hade arbetat med den berömda David Bowie, T-Rex, The Boomtown Rats och Iggy Pop för att nämna några.

Det visade sig att Tony Visconti var så imponerad av 18-åriga Natasha att hon fick spela in ett debutalbum och planera en musikturné. Natasha medger att:

"Jag hade alltid tänkt att det här var ett bra sätt att bli märkt, men för att det skulle hända i den här storleken och skalan är bara galet."

Titta på Natashas tolkning av Elvis' "Can't Help Falling in Love" i videon nedan:


Dela på Facebook