Annons

Här är nya pillret – som får dina pruttar att dofta som choklad och blommor

Annons

Ett franskt företag hävdar att de har uppfunnit ett piller som kan göra att dina pruttar luktar gott. Ja, vi känner alla någon som kan använda det , eller hur?

Tabletterna har tagits fram av uppfinnaren Christian Poincheval som bor i staden Gesbres och han hävdar, enligt Ladbible, att hans piller kan förvandla dina stinkande pruttars odör till betydligt trevligare dofter.

Poincheval ska ha arbetat med fis-tabletten sedan 2007 och enligt företagets Lutin Malin officiella hemsida hävdar de att pillret är helt naturligt, de innehåller inte några medicinska eller fabriksframställda produkter. 

Bara ett "kosttillskott baserat på naturliga ingredienser" som gör att dina pruttar luktar gott. 

Hemsidan hävdar: "Fis-pillret är resultatet av långvarig forskning och försök och säljs sedan 2007. Våra doftande varianter ger ett gott humör för varje tillfälle.

"Våra många återkommande kunder är utan tvekan det bästa beviset."

Om du nu vill ge den här uppfinningen ett försök, så är det bara att bege sig till Lutin Malins hemsida, eller besöka sajten Amazon. Då kan man köpa en burk med 60 piller från under 20 pund, motsvarade cirka 200 kronor.

Det finns olika typer av dofter som dina fisar kan ta till sig. Ingefära, choklad och blommor är tre av dem.

Känner du någon som verkligen borde testa de här pillren? Tagga då den personen på Facebook, eller dela vidare den här viktiga nyheten till dina stinkande vänner!

Annons