Annons

Hon har hudflikar i nacken, men det hon använder för att ta bort dem? Detta måste vi prova!

Annons

Hudflikar. Vad är de bra för? Inte mycket. Hudflikar mycket vanliga och det är helt ofarliga men det kan också vara ganska fula.

De tenderar att växa på områden så som i armhålan, på ögonlocken och på halsen. Men hur blir man av med dem?

Vissa människor kommer att köpa speciella borttagningsmedel eller försöka frysa bort dem och en del kommer att besöka en hudläkare för att få jobbet gjort. Men här är ett billigt och enkelt sätt som du kan prova hemma.

Förutom dess många andra användningsområden har äppelcidervinäger visats sig vara effektivt för att avlägsna dessa hudflikar på ett säkert och naturligt sätt.

vinager

Lösningen är att två eller tre gånger om dagen badda en bomullstuss eller en handduk på hudfliken indränkt i äppelvinäger. Upprepa detta i några dagar och inom en vecka ska fliken ha ändrat färg och slutligen ramlat av. Problemet är löst!

fiasi

Det kan klia och känns lite irriterat på huden när man har utfört behandlingen, eftersom vinägern. Det går att undvika genom att blanda ut vinägern med lite vatten först.

Se klippet här där läkaren Doug berättar mer om knepet, och dela det gärna med dina vänner så att fler får nytta av det!

Annons