Annons

Ingen sjunger julklassikern som Céline Dion, men lyssna nu när Susan Boyle tar ton och golvar alla

Annons

Julen är verkligen en speciell tid. Vi tillbringar tid med vänner och familj, dricker glögg och äter pepparkakor – och ser fram emot god julmat.

Och julmusik är naturligtvis en viktigt del av julen, eftersom det hjälper oss att komma på rätt humör.

Varje år kommer nya jullåtar från alla möjliga artister, men de nya låtarna blir nästan aldrig bättre än de gamla klassikerna. En klassiker som definitivt inte kommer att gå ur tiden är “O Helga Natt”, en låt som har översatts till över 300 språk!

Celine Dions framförande av låten 1998 har alltid varit omtyckt, eftersom hennes otroliga röst passar perfekt med den stämningsfulla låten. Men nu är frågan om Susan Boyle inte lyckas sjunga den lika vackert.

Susan Boyle blev känd efter sitt deltagande i den brittiska talangtävlingen Britains Got Talent, där hon lämnade juryn mållös med sin vackra sångröst.

I videon nedan gästar Susan 'Larry King Live Show' och framför julklassikern 'O Holy Night'.

Susan inleder låten mjukt för att sedan dra på med hela sitt register. I bakgrunden hör vi en barnkör som gör framträdandet komplett. Tillsammans sjunger de så vackert och det är nästan svårt att hålla tårarna borta.

Vi tackar Susan Boyle för att vi får ta del av ett magiskt sångframträdande, och för den extra dosen av julkänsla i vintermörkret.

Se framträdandet i spelaren nedan, och glöm inte att skicka vidare en God Jul-hälsning om du också uppskattade klippet!

Annons