Annons

Japanska metoden för att tappa vikt med en handduk - det tar bara 5 minuter!

Annons

I 10 år utvecklade pionjären och den japanska doktorn Toshiki Fukutsudzi en mycket enkel metod som motverkar dålig hållning, motverkar ryggproblem och stärka bukmuskulaturen. För närvarande, har hon sålt miljontals exemplar av sin bok över hela Asien.

Dr. Fukutsudzi som har specialiserat sig på människor som har problem med bäckenbenet och hennes metod sägs även reducera fettet runt midjan. Hon förklarar att metoden är snabbt, enkelt och framför allt billigt.

Men har man allvarliga ryggproblem under en längre period så är det bäst att uppsöka en legitimerad läkare. Men om miljontals människor verkar haft nytta av övningen så är det värt att prova!

Metoden är ganska effektiv och lätt, allt du behöver göra är följande i 5 minuter varje dag.

Så här gör du.

Rulla en handduk för att bilda en tjock, stabil "korv". Linda nu ett band runt handduken så att den håller ihop. Lägg dig på en plan och hård yta, då fungerar metoden bäst. Sängar och soffor är för mjuka och därför olämpliga. Placera handduken i höjd med naveln, där ryggraden kröks.

sang11

Korrekt position är nu avgörande: Placera fötterna i axelbredd, med tårna som pekar inåt. Sträck armarna ovanför huvudet, handflatorna nedåt och lillfingrarna ska röra vid varandra.

[contentblock id=2 img=html.png]

I detta läge ligger du still i 5 minuter. Övningen kan vara lite smärtsam till en början, men försök hålla ut i 5 minuter. Det ska bli enklare för varje gång du gör detta. I detta läge ska du ligga still i 5 minuter. Övningen kan vara smärtsamt, vilket är varför du inte kan stå ut med mer än 5 minuter, men ska bli enklare för varje gång du gör detta.

sang2

För bästa resultat, så bör du göra detta 3 gånger per dag under flera veckor.

sang3

Det finns en anledning till varför många i Japan använder denna enkla metod, så prova det, du har inget att förlora. Glöm inte att dela metoden, det finns många som kan behöva hjälp mot ryggproblem!

Annons