Kassörskan gråter när den fräcka kunden förolämpar henne. Då säger chefen något som får alla i kön att GAPA! - ViralKing.se

Kassörskan gråter när den fräcka kunden förolämpar henne. Då säger chefen något som får alla i kön att GAPA!

Vad den här kvinnan fick uppleva för några år sedan när hon arbetade som kassörska, kommer hon nog aldrig glömma. Berättelsen publicerades på Hefty och översatt den:

“För några år sedan, arbetade jag deltid i en bokhandel som kassörska. Jag studerade under tiden, och jag gillade mitt jobb och kollegor väldigt mycket.

Det var precis innan skolstarten, och eftersom många handlade pennor, block, linjaler och liknande hade vi några väldigt stressiga dagar. Till och med den platsansvarige chefen satt i kassorna för att hinna med.

En av dagarna kom en kvinna till kassan. Hon hade blont hår, designerväska och skrev något på sin telefon. Utan att hälsa slängde hon upp sina varor på bandet och därefter några kuponger till mig. Jag log och frågade om hon hade hittat allt hon behövde, men fick inget svar. Hennes 7-åriga dotter tittade på mig och log.

Jag upptäckte att en av kupongerna hade redan gått ut, för över ett år sedan. En annan av dem gällde inte de varor hon skulle köpa. När jag försökte förklara det vänligt för henne, svarade hon: ‘Varför? Det är en kupong och det ska ju gälla!’

Jag försökte förklara igen men hon blev arg och sa högt: ‘Jag vill prata med din chef! Jag har inte tid för det här.’

Jag såg precis min chef passera och vinkade dit honom. Undertiden han gick mot oss, vände sig kvinnan till sin dotter och sa: ‘Förstår du nu älskling? Det här är varför du ska utbilda dig… så du inte slutar som henne’ med en falsk röst.

Vad hade hon nyss sagt? Jag blev röd i ansiktet och fick tårar i ögonen. Jag stammade fram något om att jag faktiskt studerade på ett universitet men arbetade extra i butiken…


Precis då kom min chef fram till mig och bad lugnt kvinnan upprepa det hon precis sagt.

Med en självgod utstrålning gjorde hon det igen med hög röst. Hon lade även till att ‘kunden har alltid rätt’, och att hon inte ville skapa problem, bara få använda sina kuponger.

Min chef tittade på henne i några sekunder, innan han började plocka ut alla hennes varor från påsen. ‘Vad tror du att du gör?’ skrek kvinnan rakt ut.

‘Jag kommer inte låta dig kränka min personal. Jag ber dig att gå härifrån, eftersom vi inte vill ha dig som kund.’, svarade min chef lugnt. Kvinnan tittade dumt på oss och blev röd i ansiktet. Hon började argumentera emot honom och kunder i andra kassor vände sig om för att se vad som pågick.

Hennes lilla dotter gjorde tvärt om. Hon tog sin mors hand och hennes handväska och sa: ‘Kom mamma, nu går vi’

Kvinnan slet åt sig kupongerna och stormade mot dörren samtidigt som hon skrek ‘Jag kommer aldrig komma tillbaka! Jag kommer ringa er chef på grund av det här beteendet och se till att ni alla får sparken! Vet ni ens vem jag är?!’

Min chef log lite och sa att jag kunde ta en liten rast. Vi det här läget måste det sett ut som jag precis sett ett spöke.”

Vilken underbar butikschef! En sådan chef är något alla anställda vill ha! Dela gärna om du håller med!

Dela på Facebook