Annons

Kvinnan stressar till gynekolog - det han hittar får hela nätet att vika sig av skratt

Annons

Under de senaste dagarna har denna historia spridit sig som en löpeld på Internet. Om det sant eller inte, vet jag inte - men rolig är den!

"Jag hade tid hos gynekologen senare den veckan. Tidigt en morgon får jag ett samtal från sjukhuset, som säger att tiden behövde flyttas till samma dag.

Jag hade nyss fått ut både barn och man ur huset, och de var på väg till skola och jobb. Klockan var 08:45 och de ville att jag skulle komma dit 09:30.

Det tar mig ungefär 35 minuter att åka dit, så jag hade ingen tid att förlora. Vanligtvis gör jag en extra insats när det kommer till hygien inför dessa undersökningar, men jag hade inte tid att lägga ner någon större möda denna dag.

Jag sprang upp för trappen, drog av mig pyjamasbyxorna, tog vatten på en liten handduk jag hittade vid handfatet och tvättade mina intima delar för att vara presentabel.

Jag kastade den lilla handduken i tvättkorgen, slängde på mig ett par byxor och hoppade in i bilen. Jag såg på klockan och upptäckte att jag kanske skulle bli lite försenad.

Jag hann precis sätta mig ner i väntrummet innan det var min tur. Jag vet hur hela proceduren går till, så jag la mig i stolen på en gång. Medan jag låg där i stolen låtsades jag vara i Paris eller någon annan stad långt, långt borta.

Jag blev lite överraskad när gynekologen plötsligt sa: “Oj, jag ser att vi har gjort en extra insats denna morgon, eller hur?”

Jag svarade inte.

När besöket var överstökat åkte jag lättat hem. Resten av dagen var normal. Jag handlade, tvättade och lagade mat. Efter skolan då min 6-åriga dotter kom hem och skulle leka, frågade hon: “Mamma, var är min lilla handduk?”

Jag bad hennes att ta en annan från skåpet, men hon svarade direkt “Nej, jag måste ha den som låg vid handfatet. Jag hade rullat in allt mitt glitter där.”

Jag ska aldrig gå tillbaka till den gynekologen igen.. Aldrig.”

Dela gärna vidare denna underbara historia om du vill bjuda någon på ett gott skratt idag!

Annons