Annons

SÅ behandlar du din flickvän när hon har mens

Annons

Ibland har killar svårt att förstå vad en kvinna går igenom under sin "tid i månaden", och därför inte vet vad de ska göra för att hjälpa henne. Att vara rimlig, omtänksam person hela tiden borde vara allas mål. Om du vill ge en kvinna eller flicka i ditt liv lite extra stöd medan hon lider av en dålig eller tung mens kommer dessa steg hjälpa dig.

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

mens1

1. Inse vad en kvinna går igenom under mensen.

Uppenbarligen kan killar inte sätta sig i stället av en tjej och förstå hur det är att ha en menstruationscykel, men de kan försöka förstå vilka symptom de går igenom. Kvinnan kan få fruktansvärda magkramper, som är aldrig roligt, och kan variera från en dov smärta som bara retar, en stickande smärta som praktiskt förlamar en kvinna. Kvinnor kan få humörsvängningar, de kan få huvudvärk, rastlöshet, bli extremt trötta eller sömniga, bli ömma i könsregionerna och deras aptit kan dramatiskt förändras. Symtomen varierar från kvinna till kvinna och en del kvinnor kanske inte har symtom alls! Mens är bara allmänt obekväma och symtomen som går längs med det är aldrig roligt. Förhoppningsvis kommer detta att bidra till att ge dig en uppfattning om vad en kvinna går igenom under sin menstruationscykel.

mens2

2. Få henne att känna sig bra om sig själv.

Ge henne komplimanger. Säg saker som får henne att känna sig lika vacker och intelligent som hon är när hon inte har mens. Detta kommer att bidra till att stärka hennes självförtroende, om hon behöver det, och det kan hjälpte till lite med hennes humörsvängningar.

men3

3. Hjälp henne med saker.

Om hon har några små sysslor eller ärenden att göra, hjälp henne. Ta bort stressen från henne genom att diska eller ta ner hennes saker till tvättstugan. Detta kommer att hjälpa att lyfta lite vikt från hennes axlar och ge henne tid att koppla av. Tänk på att hon kanske har inte lite eller sysslor. Kvinnor som arbetar och har en familj med barn eller djur MÅSTE också klara mensen. Var hänsynsfull.

[adsenseCodeOne]

mens4

4. Trösta henne.

Få henne att sätta sig ner och ge henne en massage eller ge henne en varm kram. Även en tröstande arm gnugga kan få henne att känna sig bättre och kommer åtminstone visa att du bryr dig.

mens5

5. Få henne att känna sig älskad och uppskattad.

Få henne att veta hur lycklig du är att ha henne i ditt liv. Säg till henne att hon är en god vän, flickvän, eller fru. Om hon är på jobbet eller borta ifrån dig, ring hennes mobil eller sms:a henne och säg hur vacker, trevlig och häftig hon är. Det är inte ens beskrivbart hur trevligt det är för en person som gör detta. Gå inte över toppen på henne om hon är kvick och irriterad från humörsvängningarna.

mens6

6. Visa inte att du är äcklad.

Visa henne att du inte är äcklad av själva tanken på hennes menstruationscykel (även om du är det). Om hon försöker prata med dig om det, gör inte grimaser eller säg "Gå och snacka med en av dina tjejkompisar". Detta kommer bara få henne att känna att du inte bryr dig. En annan del av detta steg är att manna upp om hon behöver "ärenden". Gå och hämta sakerna som är slut, (tänker du på hygienartiklar som "tjej saker" är omoget och hjälper inte, tamponger, ex.) och köp lite choklad eller hennes favorittidning medan du är igång! Det kommer få henne att känna att du verkligen bryr dig.

Håller ni med tjejer? DELA inlägget!

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

Annons