Annons

''Sagan om ringen'' söker håriga korta personer till ny serie - ska spela orcher

Annons

En ny tv-serie om ”Sagan om ringen” är i görningen och nu har produktionen en särskild typ av rekrytering på gång.

De söker nämligen personer som är kortare än 1.59 cm att spela orcher, rapporterar Daily Mail.

Nyligen fick vi glädjebeskedet att den älskade filmserien "Sagan om Ringen" ska bli tv-serie. Dock har produktionen stött på ett problem. De hittar inga statister som vill spela orcher.

En orch är en ond varelse och påminner om ett troll i Sagan om ringen-världen. Därför söker nu produktionen skådespelare som är håriga, har mycket rynkor och har det glest med tänder.

Under 1.59 cm långa och över 1.89 cm långa är kriteriet för att få spela en roll som orch i den nya tv-serien.

Fick en andra säsong innan premiär

Manuset till den andra säsongen kommer att påbörjas så snart de första två avsnitten har filmats färdigt i Nya Zeeland, där även Peter Jacksons framgångsrika filmatiseringar spelades in vid millennieskiftet. Då kan manusförfattarna utvärdera de första två avsnitten och avgöra hur de vill att säsong två ska se ut.

Serien har även den största budgeten för en tv-serie någonsin, och ligger på över en miljard dollar (ca 9,4 miljarder kronor). Inspelningen inleds under 2020. 

Händelserna i serien utspelar sig före intrigen i den första delen av JRR Tolkiens trilogi. Serien introducerar också en del nya rollfigurer i den fiktiva världen Midgård.

Känner du någon som skulle passa perfekt för rollen? Tryck då på DELA-knappen så att dina korta och håriga vänner får chansen att söka!

Annons